Mar 23

State of the Economy

Danish

  • Thursday · 16:45 - 21:00

    8 months ago

  • State of the Economy

    M2, Aarhus BSS

    Get directions
  • On site

Information

NB: This event will be held in Danish

Har du fingeren på pulsen når det gælder dansk økonomi? Kan du svare dine venner på, hvad den optimale politik er i en tid med høj inflation og en mulig økonomisk opbremsning?

Så er dette en unik chance for at forstå, hvilke overvejelser der ligger bag beslutningsprocesserne og lære, hvordan vi navigerer rundt i en turbulent tid.

Efter godt 30 år med lav inflation er inflationen for alvor tilbage. Derfor inviterer FACCA, Nationalbanken og Finansministeriet, til at belyse den nuværende situation i dansk økonomi og diskutere, hvad fremtidsudsigterne er for økonomien.

Nationalbanken vil komme ind på, hvilke redskaber vi har i den pengepolitiske værktøjskasse til at bekæmpe inflation, når vi i Danmark er underlagt en fastkurspolitik.

Dernæst vil Finansministeriet give et indblik i, hvordan finanspolitikken, i form af stimuli og inflationshjælp, er tilrettelagt, og hvilke overvejelser og beregninger der ligger bag.

Efter præsentationerne vil der være en Q&A session, hvor der vil være mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Deltagelse er gratis.

Vi glæder os til at se dig d. 23. marts.

Program:

16.45 – 17.00 Ankomst og velkomst fra FACCA

17.00 – 17.45 Præsentation fra Nationalbanken

17.45 - 18.00: Pause

18.00 – 18.45 Præsentation fra Finansministeriet        

18.45 – 19.00 Q&A

19.00 – 20.30 Aftensmad og networking

By signing up you agree to the following:

I grant permission and give my consent for FACCA to produce photographs at the event. I understand that the images may appear on websites, publications, or broadcasts, including posters, managed, or produced by FACCA, Nationalbanken and Finansministeriet.